Friday, October 26, 2012

selamat hari raya aidiladha

firsty,sye nak minta maaf sbb lame tk update blog ni....sory sbb tak banyak mase and sbnarnye tk thu ape nak tulis ape dah....ok..sye nk ucapkan selamat hari raya korban/aidiladha kpde semua umat islam....semoga raya ni bukan raya terakhir.....dan dipanjangkan umur untuk menyambut raya pada tahun depan pula....hari ni....walaupown hari raye....sye rase bosan sgt....nk kuar tk thu nk g mne...tgk tb tk de crte best....mama masak laksa hari ni....dapat la makan laksa puas2 hari ni....smpai tk larat nk makan laksa dah.... SPM dah dekat la plak....hmm...tinggal lagi 9hari je....cuak la jugak....dah la tk bkk buku lagi....risau je...takot tk bleyh jawab nnty.....doakan la sye dapat jwap soalan2 SPM tu ye.... baru2 ni sye bru active twitter....buat dah lame dah....tapy baru je nk active.....spe yg ade twitter ni follow la... https://twitter.com/afiqxp ......@afiqxp.....bru nk belajar gune bende ni....hehee....hidup kne maju kan...hahaaaa.....k lah tu je nk tulis hari ni...tk thu nk tulis ape lagi...bye2...assalamualaikum

No comments:

Post a Comment