Wednesday, July 6, 2011

my hair....

hari ni aku bangun mcm biase pergi sekolah.......sampai je kat sekolah aku tgk mmber2 sebuk siapkan keje sekolah....aku pown gelabah la sebab keje skolah aku tertinggal kat dalam meje semalam....aku pown ape lagi....siapkan la.....bunyi je loceng....mmber aku pown semua turun pergi perhimpunan...aku bt la keje skolah aku sorang2 kat kelas sampai siap....lepas tu aku pown turun g perhimpunan.....masuk je dalam barisan aku pown sembang la gan bestfriend aku(ari) sembang3 tibe2 je aku rase mcm ade org tarik rambut belakang dan sideburn aku....bile aku pusing je rupe2 nye cikgu...dye tgk rambut depan aku plak.....and then dye suruh aku g kat tepi perhimpunan....habis je perhimpunan cikgu tu pown bawak aku g bilik disiplin.....dye suruh aku tulis name aku.....lpas tu dye pown potong rambut aku.....dah potong rambut bagi penalti plak...adoiyai.......sabar je la.....lpas tu aku aku masuk kt dalam class.....masuk je class...aku tgk mmber baek aku ni dah gelak2 da......sabar je la.....balik je sekolah aku g kedai motor tukar tongkat sbb dah patah.....abis je tukar aku gan ari g bus stesyen...lpak......ingat kan petang tady cadang nk g GYM mcm biase....tertido plak.....sory la kat ari dye g GYM sorang2...hahaaaa......bangun je dari tido aku tgk tb sampai pkol 8.40pm....aku pown g kedai potong rambut.....skrg rambut aku dah pendek...tidak...berape lame lagi rambut aku nk panjang mcm pagi tady.....adoiyai...hari ni keje aku sabar je laa.....

No comments:

Post a Comment